Хасково

Свободни места за учители в Хасковска област

9 свободни места за учители са обявени през лятната ваканция в Хасковска област, съобщават от Регионалното управление на образованието.

В Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ в Хасково се търсят учител по английски език за 432 часа, преподавател по математика и информационни технологии и учител по български и руски език. Валидността на заявките е до 21 юли.

В хасковското СУ „Васил Левски“ имат нужда от учител в прогимназиален етап ЦОУД до 18 юли. В детска градина №21 „Вихрогонче“ в хасковското село Конуш има места за учител до 25 август и касиер-домакин и помощник-възпитател на по половин щат до 26 юли.

Учител по руски език и преподавател по практическо обучение – инструктор на водачи категория „В“ търсят до 1 септември в СУ „Желязко Терпешев“ в Любимец.

В СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Минерални бани имат нужда от учител по български и английски език до 18 юли, а в СУ „Св. Климент Охридски“ в Симеоновград от преподавател по английски език до 28 август.

В община Хасково се търсят още двама шофьори на камиони за превоз на товари в България и шофьор на автобус по междуградски линии, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Димитровград имат нужда от 30 оператори на производствена линия, технически секретар, старши специалист в общината, специалист по продажбите в торовия завод и двама продавачи. Вакантно място за работник в озеленяването на 780 лв. заплата има в Ивайловград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button