Хасково

Задържаният с дрога в Сърница е с 4 присъди

49-годишният Огнян Димов, който в петък беше зрелищно арестуван в село Сърница, община Минерални бани, досега е осъждан 4 пъти, стана ясно днес в съда, когато мъжът беше оставен в ареста.

Последно през февруари миналата година му е наложено 11-месечна условна присъда за дрога, в чийто 3-годишен изпитателен срок е извършено и сегашното деяние.

Haskovo.info припомня, че в колата и в жилището, което обитава в Сърница, бяха открити близо 123 грама кокаин, 12.34 грама амфетамин и 0.06 грама марихуана. Ако бъде признат за виновен го грози от 1 до 6 г. затвор.

Димов и адвокатът му поискаха от съда по-леката мярка – домашен арест. По думите на неговия защитник колата и къщата, където е намерена дрогата не са на задържания. Отделно не можело да се има пълно доверие само на полевия наркотест, преди да излезе експертизата на откритите вещества.

Съдът обаче му наложи постоянен арест заради обоснованото предположение, че той е извършител на престъпление, за което е обвинен и заради опасността от укриване и извършване на престъпление.

Определението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Хасково.

Зрелищен арест на 49-годишен с три вида дрога в Сърница

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button