Спорт

„Саяна“ започва сезона с „Атлетик“, Димитровград гостува на „Асеновец“

Станаха ясни съперниците на „Саяна Хасково“ и Димитровград на старта на новия сезон в Трета лига. Днес в Пловдив беше изтеглен жребият за първенството.

В първия кръг на 5 август от 18:30 часа хасковлии приемат „Атлетик“ (Куклен), а в следващия кръг ще гостуват на Карнобат.

Димитровградчани пък започват с гостуване на „Асеновец“ (Асеновград), а на 12 август от 18:30 часа домакинстват на „Спартак“ (Пловдив).

Групата ще бъде от 20 отбора. На мястото на отказалия участие Арда II (Кърджали) е върнат изпадналият отбор на ОФК Сливен. БФС подарява на клубовете в групата по 20 футболни топки.

ФутболОт елитния „Локомотив“ (Пловдив) съобщиха, че са подписали договор с хасковлията Ефе Али. Защитникът, който се състезаваше предния сезон за дублиращия отбор, е с контракт за 3 години.

В сряда от 18 часа Хасково ще играе домакинска контрола със „Спартак“ (Пловдив).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button