Хасково

54 нови свободни работни места в Хасковска област

54 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама рецепционисти в хотел, шлосер, заварчик, склададжия, управител на пункт за изкупуване на неопасни отпадъци, петима касиери в магазин, 15 оператори на линия за сглобяване на компоненти за автомобилни възли или агрегати, двама продавачи на хранителни стоки, четирима продавачи за изпичане и аранжиране на продукти от сектор топла точка, двама работници за полагане на пътна маркировка, шофьор на лекотоварен автомобил за разнос на млечни продукти в региона – Кърджали, Стара Загора, Казанлък, учител по български език и литература в начален етап, главен счетоводител в училище и двама чистачи в училище.

В Димитровград имат нужда от психолог, агент по снабдяването, петима общи работници, петима работници за поддръжка на зелените площи.

В Харманли вакантните места са за шофьор на лек автомобил до 9 места за разнос на храна и продавач в магазин за нехранителни стоки, а в Свиленград се търси пощальон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.07.2023 16:55 16:55

Като изключим пощальона в Свиленград се търси цялостен персонал за комплекс хотел и казино , Хасково инфо не е си е направил труда да се информира

Анонимен
Анонимен
23.07.2023 19:12 19:12
Отговор до  Анонимен

Изброени са обявените от бюрата по труда места. Още нещо неясно има ли или просто се правите на интересни, щото сте се взели за нещо важно?

Back to top button