Хасково

МВР: На Златко му е прилошало в жегите и е починал още на 13 юли

На 46-годишния Златко Дерменджиев най-вероятно му е прилошало в жегата и е починал още в деня на неговото изчезване – 13 юли, съобщи директорът на ОДМВР – Хасково Чавдар Георгиев.

Haskovo.info припомня, че тялото на мъжа беше открито вчера вечерта в гората край хасковското село Клокотница в местността „Асенова крепост“. Според съдебните медици по трупа няма следи от насилие, а смъртта е настъпила в резултат на скоротечно болестно състояние. Образувано е досъдебно производство, което ще покаже точната причина на смъртта.

Предполага се, че Златко се е опитал да върви към крепостта обаче не са му стигнали силите. Намерен е от полицай и доброволец на сенчесто място, далеч от всички основни пътища. До него е бил и неговият телефон.

 

Полиция
Чавдар Георгиев

Георгиев благодари на всички, които се включиха в издирването на мъжа и на хасковските доброволци, които активно търсеха Златко в продължение на две седмици.

От полицията отхвърлиха слуховете, че на Кенана има много изгубени хора. Преди време възрастна жена се била загубила, но е намерена. „Парк „Кенана“ не е опасно място“, завърши Чавдар Георгиев.

Семейството на Златко изказва огромна признателност и благодарност към всички специализирани екипи за организацията и помощта, както и на всички приятели и доброволци – на всички хора с огромни сърца, които не се отказаха в търсенето на изчезналия мъж.

Сестрата на Златко – Валентина, изпрати писмо до медиите, в което изказва още специални благодарности на директора на ОДМВР – Хасково Чавдар Георгиев, началника на РУ – Хасково Мирослав Христов, издирвач Стойчо Радев от хасковската полиция, групите от Областна дирекция на МВР – Хасково, Районна служба ПБЗН – Хасково, екипи от Българска армия, Аварийно-спасителен отряд – Перник, Туристически дружества по ловен туризъм, Мотоклубове от Хасково и всички доброволци.

„Благодарим ви от сърце и продължавайте да бъдете все така всеотдайни професионалисти“, завършва писмото на семейството.

Намериха тялото на издирвания Златко от Хасково

И 30 военни участват в търсенето на безследно изчезналия Златко

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
???
???
28.07.2023 16:06 16:06

Kaто му е прилошало защо и телефона е нямал сигнал????????????

ЕКС ченге
ЕКС ченге
28.07.2023 22:19 22:19

Да почива в мир. При подаване на сигнал тръгва издирвателна ГРУПА задължително със СЛЕДОВО КУЧЕ… Така се правеше навремето . СЛЕДОВАКА – КУЧЕТО си свършваше работата безупречно…Та затова иде реч г-н Директор…

Back to top button