Спорт

„Саяна“ вкара 5 гола на старозагорци, Димитровград обяви нови попълнения

Футболистите на „Саяна Хасково“ завършиха с изразителна домакинска победа контролите от предсезонната си подготовка.

Тази вечер момчетата на треньора Живко Желев се наложиха с 5:1 над втория отбор на „Берое“ (Стара Загора). През първото полувреме хеттрик реализира Христо Димитров. Хасковлии пропуснаха и дузпа.

След почивката се разписаха новите попълнения Ахмед Осман и Иван Ангелов. От ръководството на клуба се надяват на силен старт през новия сезон в Трета лига.

ФутболДимитровград загуби като домакин последната си проверка от „Загорец“ (Нова Загора) с 2:4. Първото полувреме завърши 3:2 за гостите. Головете вкара Мартин Стоянов.

ФутболОт димитровградския клуб се похвалиха, че Васил Димитров е преминал в „ЦСКА 1948“. С попаденията си през миналия сезон той привлече вниманието на доста отбори от Втора лига.

ФутболДимитровградчани обявиха привличането на Димитър Алексиев, Атанас Кръстев и Георги Милев.

Първенството в Трета лига започва през следващата събота в 18 часа, когато „Саяна Хасково“ приема „Атлетик“ (Куклен), а Димитровград гостува на „Асеновец“ (Асеновград).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button