Любопитно

Хасковско читалище кани на „Летни преживелици“

Игри от времената на бабите и дядовците ще припомни тази вечер от 20 часа читалище „Н. Й. Вапцаров-1964“ в Хасково.

Тогава нямаше богатство от играчки като днешните, но детското въображение е безкрайно, коментират читалищни дейци от третата възраст.

Вечерта, която се очаква с интерес, е част от множество събития под названието „Летни преживелици“. Те се провеждат на открито, в парка между улиците „Македония“ и „Драгоман“. Каним не само жители на квартала, всички желаещи са добре дошли, включително деца, пристигнали да прекарат част от лятната ваканция в Хасково, каза читалищният секретар Ива Томова.

ИгриУтре вечер, пак от 20 ч, ще има детска дискотека. Досега читалището е организирало лятна кинопрожекция, открит урок под народни танци. Предстоят „Вечер на талантите“, занимания с настолни игри, хоротека, кулинарна вечер.

Читалището е популярно с дейностите на детския клуб „Синьо лято“: пикници, екскурзии, посещения на басейн, занимания по изобразително изкуство и танци. Културната институция предлага интересни сбирки и за членовете на кварталния пенсионерски клуб.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button