Регион

Млад мъж се удави в Арда, пожар за малко не изпепели няколко къщи

21-годишен мъж се е удавил в река Арда край Маджарово. Екип на пожарната с лодка е извадил тялото на момчето от водата.

Според информацията от подадения към службите сигнал младият мъж влязъл във водата и попаднал на яма, съобщиха за Haskovo.info от пожарната.

Огнеборците в региона днес са гасили няколко пожара. Най-сериозният от тях е бил край тополовградското село Доброселец. Огънят е дошъл от територията на област Ямбол и е стигнал до къщите на хората. Изпепелил е няколко двора, но не е успял да засегне обитаеми сгради.

Продължава дежурството на пожарникарите и край селата Маточина и Присадец, където вчера пожар влезе от турска територия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.08.2023 20:20 20:20

Пишете му името. Тодор живков, завършил математическата, работи в А1, майка му преди 2 г почина от ковид, беше мед сестра, в поделението, баща му също, военен пенсионер, владо се казва на 53 г. Има сестра на 20 г, жалко за Тошко, жалко за владко баща му и сестра му. Баба му беше мед сестра в мвр, пенсионер. Голяма трагедия, да почива в Мир. Искрени съболезнования. Имаше си приятелка, учи за мед сестра, от ученическите години. А1 да им отпусне пари, че са много зле.

Back to top button