Хасково

Обраха параклиса в двора на МБАЛ – Хасково

Двама младежи на 19 и 17 г. са обрали вчера параклиса „Св. Пантелеймон“ в двора на МБАЛ – Хасково, съобщават от полицията.

В 8:16 часа е подаден сигнал, че са разбити две врати на храма и са задигнати 2 икони и 60 лв. По-късно полицаите са заловили криминално проявеният 19-годишен и неговият непълнолетен съучастник, които са направили самопризнания.

И преди са правени опити за проникване в параклиса, но те са били неуспешни. Разбитите врати на храма вече са ремонтирани.

ПараклисХванати са и двама с дрога в региона. В Хасково е спипан 17-годишен с грам бяло кристално вещество, а в Димитровград – 25-годишен от Чирпан, който е управлявал товарен автомобил. Под кората на тавана на колата е открит плик с 10.25 грама метамфетамин. Отказал е тест за наркотици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Прочети.
Прочети.
08.08.2023 15:17 15:17

„ Човечността е осмислено чувство; само възпитанието го развива и укрепва.”

Back to top button