Любопитно

Младежи от Хасково разработваха природозащитни проекти

Младежи от Хасково участваха в едноседмичен лагер, организиран от международната природозащитна организация WWF – България.

Заедно със свои връстници от София, Бургас, Русе и Кюстендил те се включиха в обучение по планиране, управление на проекти, презентационни умения и комуникационна работа. Под ръководството на експерти от WWF – България те разработиха собствени природозащитни проекти.

Инициативата e под знака на младежката работа на организацията и се фокусира върху създаването на природозащитна общност от младежи на възраст между 15 и 25 години. Тя се реализира с подкрепата на фондация „Америка за България“ и голяма търговска верига в България.

Основана през 1961 г., международната природозащитна организация WWF развива дейности в над 100 държави с помощта на 7 000 служители и над 5 милиона доброволци. В България WWF се занимава със защитените територии и местообитанията от европейско значение в мрежата Натура 2000, горите и сладководните екосистеми, устойчивото развитие на селските райони, промените в климата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button