Хасково

Затвориха едното платно на булевард „Раковски“ за ремонт

Платното на булевард „Раковски“ от кръстовището с булевард „Съединение“ до това с улица „Дунав“ беше затворено тази сутрин за движение на автомобили.

Причината е започналият ремонт, който ще се извършва всеки ден от понеделник до събота от 7:30 до 16:30 часа.

Както Haskovo.info писа, преасфалтирането на булеварда ще се извършва на етапи, като се очаква да продължи около месец. На място има екипи на КОРЗ.

РемонтСъздадената временна организация в участъка предвижда и промени в движението на градския транспорт. Тролейбуси №108 и №308 ще бъдат заменени с автобуси. Във времето на ремонта, от 7:30 до 16:30 часа, маршрутът е: ЗММ – Автогара – ул. “Булаир“- ул. “Дунав“- бул. “Раковски“. Автобусът по линия №104 променя маршрута си от Първа поликлиника /ДКЦ 1/ – бул. „България“ – бул. “В. Левски“ – ул. „Дунав“ – бул. „Раковски“.

Автобусите от Хасково за Димитровград тази сутрин се движеха по улица „Булаир“ и от улица „Дунав“ излизаха на булевард „Раковски“.

Ремонтират поетапно булевард „Раковски“ в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button