Регион

Заловиха крадци на 50 кг. патладжан и гориво

Трима крадци са заловени вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

36-годишен мъж е арестуван от димитровградските криминалисти за кражба на гориво. В края на миналия месец служител на бензиностанция е заявил, че шофьор на лек автомобил Опел е заредил гориво за 100 лв. Той е оставил личната си карта и е заявил, че ще се върне до час, за да плати. Това обаче не се случило и последвал сигнал до полицията.

Полицаите заловили мъжа от село Бояджик, който направил самопризнания и възстановил парите. При проверка се изяснило, че шофира след употреба на 1,22 промила алкохол и е отказал кръвна проба.

Двама младежи са доведени в полицейското управление за кражба. Момчетата на 19 и 20 г. обрали нива в димитровградското село Радиево. Те признали, че приготвили да присвоят в чували около 50 кг. патладжан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стефан
Стефан
16.08.2023 11:42 11:42

Човекът не е имал пари и е оставил личната си карта. Отложено плащане! Каква кражба??? А тия в правителството..там милионите кражби?

Back to top button