Спорт

Хасково допусна домакинска загуба, Димитровград би 3:0 в Ямбол

Футболистите на „Саяна Хасково“ допуснаха домакинска загуба от „Розова долина“ (Казанлък) с 0:1.

В началото на първото полувреме гостите останаха с човек по-малко. Хасковлии пропуснаха няколко изгодни положение, но до гол така и не се стигна.

След почивката натискът продължи, но в продължението на мача „розите“ успяха да се разпишат и така се поздравиха с успеха.

ФутболДимитровград пък победи като гост Ямбол с 3:0 и записа първи успех в първенството. Попаденията вкараха Вълчан Чанев, Филип Сантов и Григор Георгиев.

В четвъртия кръг на 26 август от 18 часа „Саяна Хасково“ гостува на „Загорец“ (Нова Загора), а на следващия ден в същия час Димитровград приема Созопол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сандокан
Сандокан
19.08.2023 20:49 20:49

Старши треньорът на Хасково Живко Желев трябва веднага да си подаде оставката. Още повече ,че го гледаме три години. Нито игра имаме ,нито резултати. Срамна загуба. 75 минути Хасково игра с човек повече. В технико-тактическо отношение зле изигран мач.. Да не говорим за физическата подготовка. Оставка . Феновете на отбора не заслужават такава безидейна и бездушна игра. С този треньор нищо добро не ни чака. Оставка !!!

Саянчо
Саянчо
19.08.2023 20:58 20:58

Броя на публиката говори за това колко е обичан „отбора кръстен на мандра“. Иначе за резултата просто може да е бил наличен за залог в някой сайт за залози.

Ю-Тубата
Ю-Тубата
19.08.2023 23:44 23:44

Отборът на Горски извор отново показа липса на качества и най-вече съществува заради харизаните общински пари от Станчо Тъпов.

Милеещ фен
Милеещ фен
24.08.2023 15:53 15:53

Кога ще играят обиграните перспективните играчи на град Хасково или ще продължаваме да взимаме ,,местни”от Кърджали,Пловдив,Пазарджик,Първомай,София и цяла България като резултатите всяка година стават по-лоши и по-лоши

Back to top button