Любопитно

Показват хасковския джаз фест на фотоизложба в Казанлък

Авторска изложба „Джаз портрети“ на Константин Зайков се открива днес в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства в Казанлък.

Тя се посвещава на 50 години джаз фестивали в България. Място в експозицията имат и фотоси, направени по време на традиционните празници на джаза в Хасково, които миналата година имаха 26-тото си издание.

Удоволствие за мен е слушането и снимането на любимия ми JAZZ FEST Haskovo, казва авторът- фотограф и пътешественик, който живее в Ямбол. Той е награждаван с много отличия, сред които от Международната федерация за фотографско изкуство – звание Артист Фотограф (AFIAP), и звание Отличен Артист Фотограф (EFIAP).

Фотографската изложба в Казанлък по покана на общината е част от тазгодишните Празници в долината на тракийските царе.

Това е петата поред самостоятелна изложба на Константин Зайков на тема джаз. Негови творби са експонирани в над 80 държави по света. Миналата есен Зайков подреди самостоятелна изложба във фоайето на хасковския драматичен театър, припомня Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button