Хасково

40 нови свободни работни места в Хасковска област

40 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят шестима учители, двама охранители на магазин, продавач на очила, началник на склад, двама касиери, счетоводител.

В Харманли имат нужда от двама учители и двама младши експерти на 1 345 лв. заплата. В Свиленград вакантните места са за 10 общи работници за обслужване на производствена линия и двама охранители.

Учителско място има и в Тополовград, където се търси и общ работник за поддръжка на училищна сграда. От двама шофьори на училищен автобус имат нужда в Ивайловград.

В Симеоновград също търсят учител, както и работник в озеленяването. Две са свободните учителски места в Маджарово, в Минерални бани има вакантна позиция за един преподавател, в Любимец – за помощник-възпитател, а в Стамболово – за чистач на класни стаи и коридори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button