Регион

Арест и обвинение за 17-годишната от Меричлери, която намушка баба си

17-годишното момиче от Меричлери, което намушка баба си с нож е с обвинение за опит за убийство, съобщават от прокуратурата.

Haskovo.info припомня, че на 24 август момичето с инициали Е.К. е намушкало 83-годишната си баба с нож и е избягало. Според събраните доказателства тя е разбирала какво прави и е можела да ръководи постъпките си, въпреки че не е пълнолетна, уточняват от държавното обвинение.

Данните сочат, че в четвъртък момичето и баба й се скарали и словесният конфликт преминал във физически. 17-госишната е нанесла няколко удара с нож в тялото на пострадалата жена. След това отишла при съседи и им казала, че баба й не се чувства добре.

Съседите отишли в къщата на жената и я намерели в безпомощно състояние. Подали са сигнал на спешния телефон и на място са пристигнали медицински и полицейски екипи. Пострадалата жена е отведена за лечение в Пловдив.

Внучката е задържана за 24 часа, а след повдигане на обвинението е с в ареста за 72 часа. Предстои Окръжната прокуратура да поиска от съда постоянно задържане под стража.

17-годишна намушка жестоко баба си в Меричлери

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button