Видео

Бисер изпрати жертвите – ВИДЕО

Бисер изпрати жертвитеДо 20 милиона лева могат да бъдат преразпределени от Програмата за развитие на селските райони за възстановяване на село Бисер и останалите засегнати от наводненията селища. За целта е нужно да бъдат разработени проекти. В харманлийското село днес започна раздаването на обезщетенията на хората, чиито животни са загинали. В разпределянето на даренията, които непрекъснато пристигат в селото, участват и жителите на Бисер.

До 20 милиона лева могат да бъдат преразпределени от Програмата за развитие на селските райони за възстановяване на село Бисер и останалите засегнати от наводненията селища. За целта е нужно да бъдат разработени проекти. В харманлийското село днес започна раздаването на обезщетенията на хората, чиито животни са загинали. В разпределянето на даренията, които непрекъснато пристигат в селото, участват и жителите на Бисер.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.02.2012 0:23 0:23

dano sled 10 dena ne gi zabravite tezi xorica

gost
gost
12.02.2012 22:04 22:04

nqma na4in 100 % sme zabraveni ot strana na pravitelstvoto

Back to top button