Хасково

1 460 деца ще получат подаръци за първия учебен ден

1 460 първокласници и деца в подготвителните групи ще получат подаръци за първия учебен ден от Община Хасково.

760 деца ще прекрачат за първи път училищния праг на 15 септември. Образователната и занимателна книжка „Как играят буквите?“ на Христина Петрова е специалният подарък за всеки първолак от община Хасково.

Заедно с книжката, най-малките ученици и техните родители ще получат и поздравителна картичка от кмета Станислав Дечев с пожелание за успешна учебна година, изпълнена с нови знания и незабравими приключения.

КнигаПодготвена е изненада и за всички 700 деца от подготвителни четвърти групи в детските градини и училища. Бъдещите първолаци ще получат забавни книжки „Бърборино“. Всички полезни и интересни книжки за първолаците и децата от подготвителните групи вече са в празничните класни стаи и занимални в училищата и детските градини.

Подарък ще получат и първокласниците от Българското училище „Константин Кирил Философ“ в немския град Дитценбах, с което Община Хасково сключи Меморандум за сътрудничество.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button