Регион

Задържаха нелегално гориво на „Капитан Петко войвода“

Нелегално гориво е задържано при проверка на български товарен автомобил в района на ГКПП „Капитан Петко войвода“, съобщават от Агенция „Митници“.

Инспекцията е извършена в края на август, а водачът е представил документи за превоз на 16 215 кг. стоки, сред които антифриз, моторни масла, добавки за горива. Според документите изпращач е българско дружество, а получател фирма в град Солун, Гърция.

При извършената щателна митническа проверка се е установило, че за част от стоката – 5874 литра моторни масла, добавки за бензин и дизелово гориво в различни разфасовки, не са представени документи, удостоверяващи че стоките са освободени за потребление на територията на страната, както и документ за изпращането им до получател в друга държава-членка по реда на ЗАДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button