Регион

Шофьори сигнализират за разбити участъци и липса на маркировка по бившия Е-80

За нередности по международния път I-8, бившия Е-80, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Шофьорите се оплакват от лошото състояние на пътя в участъка от Хасково до границата с Пловдивска област. По асфалтовата настилка има неравности от Клокотница до Горски извор и след това до пловдивската част.

„Колата се тресе, има опасност при по-висока скорост да те изхвърли от пътя или да се счупи нещо“, се казва в един от сигналите, с който водачите настояват за ремонт.

ПътВ същото време пловдивският участък от I-8 беше основно ремонтиран през миналата година и е в прекрасно състояние.

Шофьори алармираха и за липсата на маркировка по международния път след селата Подкрепа и Стойково в посока Харманли. Там е бил извършен ремонт, след който не е положена маркировката, което затруднява шофирането особено нощем.

На места дупките не били закърпени, а посредата пътят бил разцепен. Старата маркировка, където е останала, била бледа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Буден селянин
Буден селянин
14.09.2023 16:45 16:45

И….?

John
John
14.09.2023 16:50 16:50

при над 130, нали!

Rockrider
Rockrider
14.09.2023 17:06 17:06

Това е нормалното състояние на Е80 в последните поне 20 години. Има знаци за неравности по пътя, трябва да карате със скорост съобразена с пътната обстановка – всичко е наред. Това от една страна е факт, от друга е и ирония, която ще си остане да виси тук…
Пловдивската част от пътя беше в много по-добро състояние още от как македонците правиха пътя преди 25 години та не беше спешна нуждата от нов асфалт там, но пък браво, че разчистиха храсталаците отстрани.

Анонимен
Анонимен
15.09.2023 10:14 10:14

И това е международен път! И прав е човекът,който е писал,че така е от близо 20 години. Ако се случи нещо на магистрала „Тракия“ целият трафик от Хасково за Свиленград и Инстанбул с тировете е по този път. С право ни се подиграват турците и не само те за този „селски път“. Този път от години само се кърпи оттук-оттам- усвояват се „едни пари“ за рехабилитация. Маркировката е под всякаква критика – при мъгла не можеш да се ориентираш дали си още на шосето . При големите завои след разклона за Брягово в посока Харманли клоните на дърветата стърчат в платната. Крайно време е някой да потърси отговорност на ОПУ и изпълнителите на ремонтите за състоянието и усвоените пари за подръжката на този път. Но кой ли?! Държавна безотговорност и безхаберие – затова сме на тоя хал във всичко и навсякъде.

Back to top button