Спорт

Победа и загуба за тимовете в Трета лига, жега и в областната група

Футболистите на „Саяна Хасково“ победиха като гости „Секирово“ от едноименния квартал на Раковски с 2:0 в среща от Трета лига.

Попаденията през първото полувреме вкараха Христо Стоянов и Ангел Костов. Димитровград пък допусна домакинска загуба с 1:2 от „Сокол“ (Марково).

В следващия кръг на 27 септември от 17 часа „Саяна“ приема „Гигант“ (Съединение), а Димитровград гостува на „Родопа“ (Смолян).

ФутболВ областната група ОФК „Хасково“ постигна домакинска победа над „Харманли“ с 3:2. Два гола за победителите вкара Кирчо Крумов, а един отбеляза Ахмед Рамадан. За гостите се разписаха Димитър Кючуков и Пламен Колев.

„Любимец 2000“ вкара 9 безответни гола като гост на „Сакарски спортист“ (Тополовград), „Хеброс“ (Харманли) се наложи с 3:2 над „Раковски“ (Ивайловград), а Свиленград победи служебно с 3:0 „Марица“ (Симеоновград) заради неявяване на гостите.

На стадион „Миньор“ в Димитровград отново беше поставена кутия, в която се събираха средства за малкия Адриан от Харманли, който страда от злокачествено заболяване и се нуждае от средства за лечение.

Във Фейсбук има група „Заедно за Адриан“.

Средства могат да се дарят по сметката в Банка ДСК:

BG71STSA93000027735865
Титуляр: Рени Миткова Митева
или
Revolut номер: @reni2ec6d

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button