Хасково

Търсят психолог за хасковското поделение, стягат трудова борса в Свиленград

Хасковското военно формирование 52 740 търси да назначи психолог. Подборът ще е с провеждане на беседа.

Минималните изисквания към кандидатите са да имат висше образование бакалавър по психология. Професионален опит не се изисква, както и допълнителна квалификация. Трудовият договор ще е с 6-месечен изпитателен срок.

Специалистът трябва да планира, организира, осъществява и ръководи цялостната дейност по психологичното осигуряване във военното формирование. Той ще провежда изследвания по оценка на психо-социалния климат.
Психологът ще изготвя планове и ще изпълнява дейности, свързани с адаптацията на новопостъпилите на работа. Провежда дейности по проследяване, диагностика, реадаптация и реинтеграция. Осъществява обучителни, тренингови и превантивни мерки, допълват от министерството на отбраната.

Документи се подават до 16 октомври. Назначаването на длъжността ще се извърши след издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация.

Междувременно в Свиленград се подготвя провеждането на обща трудова борса. Тя ще е на 11 октомври от 10 часа на булевард „България“, където безработните ще могат да се срещнат с работодатели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
редник
редник
29.09.2023 19:36 19:36

не психолог, психиатър им е нужен. който на става за нищо става военен, ако и за военен не става правят го полицай, и ако за това не става отива в жандармерията.

Вальо
Вальо
05.11.2023 7:27 7:27

Въй, тва страшно станало. Да им на значат един пъдар им стига. От къде пари сега и за тва?

Back to top button