Регион

Сигнал за трудно проходима улица заради подмяна на водопровод в Динево

Сигнал за трудно проходима и опасна улица заради продължаващата подмяна на водопровода в хасковското село Динево изпратиха читатели на Haskovo.info.

Вчера на улица „Юндола“ е имало насип, който е пречил на хората да преминават с колите си. Те са се организирали и са го отстранили.

Хората недоволстват, че ремонтът се е проточил вече пети месец. През това време улицата им е разкопана, имало необезопасени изкопи. Жителите на селото настояват работата да бъде завършена и улицата им възстановена в най-кратки срокове.

ДиневоОт ВиК-Хасково коментираха пред Haskovo.info, че подмяната на водопровода продължава и днес. Очаква се работата да завърши до края на седмицата, след което ще бъде възстановена и пътната настилка. В ремонта щяла да се включи и общината.

ДиневоHaskovo.info припомня, че подмяната на 1 200 метра стар водопровод и 31 сградни отклонения по улица „Юндола“ започна в началото на май.

Заради многото аварии подменят 1 200 метра водопровод в Динево

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоянка
Стоянка
04.10.2023 13:05 13:05

Загадка е дали подмениха тръбите по цялото трасе или само разкопаха и заровиха донякъде без полагане на тръби. Да не говорим как зариват ,направо е лунен пейзаж .

Гражданка
Гражданка
04.10.2023 14:40 14:40

Браво, че има будни хора в село Динево. Благодарение на тях ремонта може би ще бъде завършен по – бързо и настилката възстановена.
Адмирации!

Back to top button