Избори 2023 – Предизборни публикации

„Спаси Хасково“ – „Ние идваме“ представиха листата си от професионалисти

Инициативната група „Спаси Хасково“, която ще се яви на изборите като „Ние идваме“, официално откри тази вечер кампанията си с представяне на лицата от листата за общински съветници под №30 в бюлетината.

Това стана в офиса им на улица „Климент Охридски“ 8 зад театър „Иван Димов“.

„Дошъл е моментът за принос към добруването на общността, в която живеем. Искам да работя за това градът да има прозрачно управление без корупция. Да направим всичко възможно Хасково да предлага успешна реализация на младите хора, за да останат тук“, каза предприемачът Васил Захариев.

Спаси Хасково
Васил Захариев

„Искам Хасково да се превърне в един по-чист и по-красив град. Основна мисия и цел е заедно да постигнем справедливо, ефективно и прозрачно управление на средствата в общинския бюджет. Заедно да успеем да подобрим инвестиционния климат в общината и активно и категорично да подпомогнем местните компании, които са изправени пред различни предизвикателства и проблеми“, заяви предприемачът Мартин Деспов.

Спаси Хасково
Мартин Деспов

„Община Хасково има огромен инвестиционен потенциал, който трябва да бъде реализиран. Като общински съветник ще работя за създаването на нова модерна индустриална зона, която да привлече местни и международни инвеститори. Много е важно общината да обърне внимание на популяризиране с маркетингова стратегия и да покаже своите силни страни на международни форуми“, изтъкна икономистът Мартин Узунов.

Спаси Хасково
Мартин Узунов

„Със своя опит смятам, че мога да бъда полезен за развитието на нашия град. Като общински съветник ще работя за разрешаването на неговите проблеми като пътния трафик. Трябва да обновим публичните пространства, междублоковите пространства, всичко това променя нашия град. Хасково може да има нов модерен облик“, посочи арх. Валентин Маринов.

Спаси Хасково
Валентин Маринов

Предприемачът Марин Райчев каза, че за него е чест и отговорност да бъда водач на тази листа. „Ние имаме добри идеи и смятаме да ги реализираме, но не трябва да забравяме селата. Ще работим за възстановяване на здравните пунктове по селата, ще съдействаме за мобилни аптеки, искаме общинска полиция да патрулира ежедневно по малките населени места. Имаме желание за монтиране видеонаблюдение и да бъдем съпричастни и отговорни към всички жители на община Хасково, а не само на града. Целта е с много работа и идеи да се сложи край на модела „Дечев““, завърши Райчев.

Спаси Хасково
Марин Райчев

На представянето на листата присъстваше независимият кандидат за кмет на община Хасково Николай Ставрев, когото „Спаси Хасково“ подкрепя. „Това са едни прекрасни хора и страхотни професионалисти. Пожелавам на всички нас попътен вятър по трудния път към по-доброто бъдеще на Хасково. Всичко заедно можем да направим много за нашия град. Спасителите на Хасково вече са тук“, изтъкна Николай Ставрев.

Спаси Хасково
Николай Ставрев

Вижте цялата листа на „Спаси Хасково“ – „Ние идваме“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button