Спорт

Състезателите на „Компас 1994“ загряха с трудни стартове за „Приз Хасково“

Двете най-трудни дисциплини от програмата на Държавните първенства – Нощният индивидуален шампионат и маратон се проведоха във Велинград.

В състезанието се включиха повече от 250 участници от страната. Хасковският клуб „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев се представи с 10 състезатели.

И двете състезания бяха много трудни заради техничния терен и голямата дължина и денивилация. Най-добре от хасковлии се представи Росица Гаргова, която завоюва сребърното отличие в групата на 50-годишните жени в Нощното състезание.

Спортно ориентиранеУспешно се представиха още Дияна Янева от Езиковата гимназия със 7-мо място в групата на девойките до 18 г. и Виктор Цеков от Математическа гимназия с 9-то място в групата на 18-годишните юноши. Престижното класиране и на двамата млади състезатели беше в нощния шампионат. Добре се представиха на нощното състезание още Николай Попов и Николай Стилев съответно с 9-то и 7-мо място в своите групи.

Спортно ориентиранеПрез идните събота и неделя ще се проведат двата старта от състезанието за „Приз Хасково“ под патронажа на Община Хасково, на които домакин ще бъде „Компас 1994“. Стартът в неделя ще бъде на Полигон „Сивата вода“ от 11 часа.

Спортно ориентиране

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button