Хасково

Откриха открадната кола и дрога при акция срещу купения вот в Хасковско

Специализирана полицейска операция, основно насочена срещу търговията с гласове, се провежда на територията на Хасковска област.

На различни места са изградени контролно-пропускателни пунктове, като се извършват проверки на преминаващите. Завардени са входовете и изходите на хасковския квартал „Република“.

Директорът на ОДМВР – Хасково Чавдар Георгиев каза, че са проверили 19 сигнала за изборни нарушения, като засега нито един от тях не се е оказал действителен. Той отхвърли обвиненията на някои партии за оказван натиск и системни проверки. Георгиев допълни, че се проверяват и анонимните сигнали, като една от първите задачи била изваждане от анонимност на подателя, но това не било възможно във всички случаи.

АкцияВръчени са 17 предупредителни протокола на хора, за които е установено, че могат да влияят върху оперативната обстановка. Сред тях има кандидати за общински съветници.

Паралелно в региона се провеждат специализирани акции срещу конвенционалната престъпност, пътния травматизъм и по линия на радикализация и екстремизъм. В Хасково е задържан 55-годишен, който преди два дни е откраднал автомобил.

На адрес в областния град са заловени и 24-годишен, който произвеждал метамфетамин в пластмасова туба и 17-годишен с канабис.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Karamanci
Karamanci
26.10.2023 10:55 10:55

Направте една проверка в с. Караманци в хранителн магази в центара на селото и къщата на собственика е на влизане в селото първта къща в дясно

Едно едно две
Едно едно две
26.10.2023 11:30 11:30
Отговор до  Karamanci

Подайте сигнал на 112

Анонимен
Анонимен
26.10.2023 18:10 18:10
Отговор до  Karamanci

Също така във всички хасковски села се подкупват хората да гласуват

Анонимен
Анонимен
26.10.2023 18:09 18:09

Всички са продажници,за Жълти стотинки си дават гласовете.

Back to top button