Спорт

Григор Димитров взе сет, но отстъпи на Даниил Медведев във Виена

Григор Димитров изигра силен мач, но отпадна във втория кръг на турнира на твърда настилка от сериите АТП 500 във Виена с награден фонд 2,56 милиона евро, съобщават от федерацията по тенис.

Хасковлията поведе със сет, но загуби с 6:3, 2:6, 4:6 от №1 в схемата и шампион от миналата година в австрийската столица Даниил Медведев от Русия. Срещата продължи 2 часа и 8 минути.

За достигането си до втория кръг Григор заработи 45 точки за световната ранглиста. Димитров достигна до полуфиналите във Виена през миналия сезон, където загуби от бъдещия шампион Даниил Медведев.

Гришо започна великолепно двубоя срещу Медведев и след два пробива поведе с 5:2. Руснакът успя за върне един пробив, но Григор отговори веднага с нов брейк за да спечели първия сет с 6:3.

Медведев поведе във втория сет с 5:1 след като направи два пробива. Димитров върна един гейм, но след това Медведев затвори сета на собствен сервис след 6:2.

Медведев стигна първи до пробив за 5:4 в третия сет и след това затвори мача на собствен сервис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button