Избори 2023 – Предизборни публикации

Николай Ставрев: Нека гласуваме без страх за по-доброто бъдеще на Хасково

Шествие под наслов „Не на страха!“ проведоха привечер независимият кандидат за кмет на община Хасково Николай Ставрев и подкрепящите го формации Спаси Хасково – Ние идваме, ППДБ, БСП, Българе и Български възход.

Множеството тръгна от театър „Иван Димов“ и по пешеходната зона стигна до сградата на общината. Шествието идва ден след като Ставрев и формациите сигнализираха за натиск от определени институции.

„Това, че сме всички заедно ми дава вярата и увереността, че сме на прав път. Всеки един от нас отивайки на 29 октомври да гласува дава своя глас за бъдещето на своето семейство, на своите близки и за своя град. Нека всички да гласуваме така, че да направим един хубав модерен и безопасен град от Хасково“, призова Ставрев.

Шествие
Николай Ставрев

„Аз вярвам, че всички нас не ни е страх да дадем гласа си за едно по-добро бъдеще на Хасково. Убеден съм, че това ще се случи на 29 октомври“, категоричен е кандидатът за кмет.

Той припомни предизвикателствата пред града, сред които са изграждането на воден цикъл и облекчаването на трафика. Ставрев се ангажира след избирането му за кмет да работи приоритетно за един хубав, чист и прекрасен град Хасково. „Защото ние сме горди хасковлии и това е хилядолетен град с история“, посочи той.

Шествие„Доверието което ми гласувате, не го приемам като даденост, а като дълг към всички вас и аз ще работя за да го оправдая. Призовавам всички ние на 29 октомври да гласуваме без страх, с номер 69 за по-добро бъдеще на Хасково“, завърши Николай Ставрев, като поздрави имениците на днешния Димитровден.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button