Хасково

43 нови свободни работни места в Хасковска област

43 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят работник за извиване на стъкло, трима продавачи, шлосер, компютърен оператор за работа със складова програма за фактуриране, трима машинни оператори за бутилиране на бира, четирима машинни оператори за управление на автоматизирана машина с цифрово-програмно управление, огняр, двама монтажници на скари, котлони и парти-грил, 10 монтажници на автомобилни кабелни инсталации, работник в производството на вино, учител в детска градина, медицинска сестра в детска ясла.

В Харманли имат нужда от шофьор на лек автомобил до 9 места за разнасяне на хранителни стоки, спедитор и продавач, а в Димитровград свободните места са за четирима шивачи и рецепционист.

Вакантни места за двама чистачи има в Минерални бани, за двама социални асистенти в Симеоновград, общ работник в цех в Стамболово и касиер в Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button