Видео

Без дом за ЧРД – ВИДЕО

Без дом за ЧРДСоциално слабо семейство от Хасково остана без дом на рождения ден на детето си. Днес те били изведени от общинското жилище, в което живеели, заради жалби от съседи. Тази вечер семейството ще пренощува в хотел. Това не е единственият подобен случай в блокчетата на ул. „Георги Кирков“. Съседите смятат, че масово се подават жалби заради завист.

Социално слабо семейство от Хасково остана без дом на рождения ден на детето си. Днес те били изведени от общинското жилище, в което живеели, заради жалби от съседи. Тази вечер семейството ще пренощува в хотел. Това не е единственият подобен случай в блокчетата на ул. „Георги Кирков“. Съседите смятат, че масово се подават жалби заради завист.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петър Ников
Петър Ников
22.03.2012 21:04 21:04

Точно така няма кой друг да гоните и с кого да се занимавате,ами тормозят това семейство….Няма оправяне за тази държава….

Back to top button