Спорт

14 медала спечелиха бадминтонистите на турнира „Млади таланти“

14 медала спечелиха бадминтонистите на Хасково от турнира „Млади таланти“ във възрастовите групи под 13 и под 15 г. в спортна зала „Спартак“.

На единично при по-малките Кан Емурла е втори, а трети е Иван Златев. Шампиони на двойки са Кан Емурла и Петър Митев, втори е Иван Златев с партньора си от Стара Загора Димитър Рашев, а трети е Гавраил Делчев заедно с Даниел Златарев от Пазарджик.

Във възрастовата група под 15 г. шампион е Илхан Алиян, а трети е Станислав Иванов. Втора при момичетата е Рая Златева, а с бронзовите медали се окичиха Ева Твапанян и Ивана Гюрова.

БадминтонДиан Кирем и Илхан Алиян са шампиони на двойки, а трети са Беркай Юмер и Станислав Иванов. При девойките вицешампионки са Божидара Боянова и Ивана Гюрова, а бронзови медалистки са Ева Твапанян и Ивет Едрева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button