Хасково

Нарушено водоподаване към квартал „Орфей“ заради авария

Водоподаването към хасковския квартал „Орфей“ ще бъде нарушено заради авария, съобщиха следобед от ВиК.

Проблемът е в района на помпена станция „Висока зона“. Спукал се е довеждащ стоманен водопровод 1000 мм към кула „Север“.

Повредата е локализирана и екип на дружеството работи по нейното отстраняване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
07.11.2023 17:21 17:21

Мухльовци!!!!

Още един гражданин
Още един гражданин
07.11.2023 18:43 18:43
Отговор до  Гражданин

Мухьовци са хасковлиите, които допринесоха с избирането на стария кмет, с действието или бездействието си. Образовайте се малко и разберете, чия собственост е водопреносната мрежа и защо на общината не й пука. Питайте също кмета, защо асфалтира бул. „Раковски“, като много добре знае че там предстоят планирани ВиК ремонти и забрани на същите да копаят, докато не минат изборите. После обаче ако тръгне да копае някой и нали, ВиК- то пак ще ядат псувните, а не главните виновници. Хабер си нямат повечето къде живеят и кое на кого е. Всеки знае обаче да блее като овца. ВиК каквито и да са, не могат с магическа пръчка да направят от старите тръби – нови.

Иван
Иван
07.11.2023 20:57 20:57

защо ли си мисля, че този коментар е писан от някой който работи във ВиК. Статията е за авария в кв. Орфей. Как пък един път не си поемете вината. Все някой ви е виновен. А да заети сте с други дела. Харчите нашите пари, за големите си заплатки.

Още един гражданин
Още един гражданин
08.11.2023 1:02 1:02
Отговор до  Иван

Защо ли си мисля, че ако можехте да мислите, тоя град нямаше да е в такова състояние? Иначе за поемане на вина говорите, а не можете да поемете собствената си вина с действието или бездействието си. С кое не съм прав? Както сам се изразихте, „все някой друг ви е виновен“. Иначе не знам колко са им големи заплатите във ВиК, но гледам че в последно време доста хора от там се махнаха. Сигурно защото получават един милион, а искат два.

Иван
Иван
08.11.2023 9:43 9:43

Значи все пак съм прав. 1-работите във ВиК. 2- хората са ви виновни за вашето безхаберие .3- дали се махат хората заради заплати или по скоро не искат да са участници в далаверите. Отговора на този въпрос го знаете най добре вие. И не на последно място. В едно сте прав хората трябва да се надигнем срещу вашия монопол.

Още един гражданин
Още един гражданин
08.11.2023 11:36 11:36
Отговор до  Иван

1. Никъде не казах, че работя във ВиК. И не, не работя. Но пък имам приятели, които работят и са ми обяснявали за какво става въпрос. Впрочем, преди години, когато дори не познавах никой от там, често ми спираше водата. Естествено бях ядосан, но не си го изкарвах на тях, защото имах повече от две мозъчни клетки, за да преценя че не там е главния проблем. После ми се изясниха още повече нещата, когато поговорих с хората, но виждам че при вас и това не помага – вие просто не вдявате и не знам защо продължавам да се занимавам с вас. Все-едно някой да се опитва да обясни ядрена физика на братчедите от махалата, въпреки че те имат по-голям шанс да вдянат от вас.
2. Естествено, че хората са виновни за всичко. И не само тука. В цялата държава е така. Всичко идва от мързел и овчедушие. Комбинирано с простотия и безхаберие, щото повечето хабер си нямат къде живеят и какво става около тях. Ден да мине, самун да загине. И някой там, който да обвиняват за положението си.
3. Едно си знае баба, едно си бае. На българина дай му само далавери, ама когато кажеш че някой напуска работа, защото заплащането му не отговаря на труда дето върши(доста често срещано явление при нас), казват ти че не ти се занимава с далавери 😀 😀 😀 😀
Но както казах, имам приятели там, тъй че определено не е заради „далаверите“. Това обаче пак няма да го осъзнаете и ще продължавате да си баете вашето.
И не на последно място – съгласен съм, че хората трябва да се надигнат, обаче срещу когото трябва! Не че във ВиК всичко е окей, но на фона на останалите крадци в държавата, ВиК е просто последствие. Аз обаче не виждам някой да реве толкова срещу тях, колкото срещу ВиК. Пак идваме до акъла на хората. Пък аз съм сигурен, че дори не проверихте по закон, чия собственост е водопреносната мрежа, което първо казах. Важното е да се хейти по адрес на някого.
П.С. като говорим за монопол, енерго дружествата също са такъв. Никой обаче нищо не казва срещу тях и скъпия ток, нали? Даже пак се говори за поскъпване на тока, ама всеки си трайка. Ако обаче някой беше споменал за поскъпване на водата, от устите щеше да излиза пяна, от очите – лазери, а от гъза – мълнии и щеше моментално да започне клавиатурослюнкоотделяне.
Впрочем, ако поскъпне тока пак, водата и тя ще поскъпне. В смисъл, пак се връщам на двете мозъчни клетки, но човек дето има повече от две, ще му е ясно че едното е свързано с другото. Тия помпени станции едва ли работят с магия или мераци? Последно като стана 5 лева кубика, беше точно като се вдигна тока. Никой обаче не забеляза. Пък и как ще забележи, при положение че тока скочи много, но само за фирмите. Домакинствата не бяха толкова засегнати, а и никой не го интересува какво става около него, вижда само носа си, тъй че как ще знаят хората че толкова поскъпна и някои фирми дори затвориха, щото не могат да си платят сметките. Айде толкова от мене.

Иван
Иван
08.11.2023 19:48 19:48

Благодаря ви! Вашият отговор беше важен за мен. Много говори за вас :)) Поздрави на “приятеля”във ВиК :))

Иван
Иван
08.11.2023 19:52 19:52

Благодаря ви! Вашият отговор беше важен за мен. Много говори за вас :)) Поздрави на “приятеля”във ВиК :)) Но толкова от мен и моите мозъчни клетки.

Още един гражданин
Още един гражданин
08.11.2023 23:27 23:27
Отговор до  Иван

Не, няма проблем. От самото начало знаех, че нищо няма да разберете. Писах го по-скоро за тези, които четат и малкото от тях, които все още могат да мислят и разбират. Иначе благодаря, ще предам.

азаз
азаз
07.11.2023 17:31 17:31

Що ли не съм изненадан?

Аз също
Аз също
07.11.2023 18:33 18:33
Отговор до  азаз

А що пак си избрахме същия кмет?

Back to top button