Регион

Заклеха се кметовете и общинските съветници в още три общини

Тържествените сесии на общинските съвети се проведоха днес в Димитровград, Харманли и Симеоновград, съобщават от областната администрация.

Областният управител Гинка Райчева откри първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Димитровград. Клетва положиха общинските съветници, кметът на община Димитровград Иво Димов и кметовете на кметства.

Най-възрастният общински съветник Иван Евлогиев води първото заседание, на което за председател беше избрана Гергана Кръстева.

Сесия
Димитровград

Заместник-областният управител Митко Петров откри първите заседания на новоизбраните общински съвети в Харманли и Симеоновград. Той пожела на присъстващите успешен мандат.

Сесия
Харманли

Кметът на община Харманли Мария Киркова, кметът на община Симеоновград Милена Рангелова, кметовете на кметства и общинските съветници в двете общини положиха клетва. На заседанието на ОбС-Симеоновград за председател беше избрана Светлана Стоева, а на ОбС-Харманли – Ангел Цанков.

Сесия
Симеоновград

Haskovo.info припомня, че по-рано през седмицата тържествени сесии проведоха в Минерални бани, Любимец, Стамболово, Маджарово и Тополовград.

В петък от 9 часа е заседанието на общинския съвет в Хасково, от 11 часа в Свиленград и от 14 часа в Ивайловград.

Общинските съветници и кметът на Минерални бани се заклеха първи в областта

Местната власт се закле в още 4 общини в Хасковска област

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button