Спорт

„Саяна“ и Димитровград бият в Трета лига, ОФК „Хасково“ вкара 5 гола на „Хеброс“

Отборите на „Саяна Хасково“ и Димитровград се поздравиха с победи в шампионата на Трета лига.

Хасковлии се наложиха като гости на „Сокол“ (Марково) с 4:1. Попаденията вкараха Милен Танев, Беркай Халил, Ахмед Осман и Христо Христов.

Димитровград постигна домакинска победа с 2:0 над Сливен. Точни бяха Димитър Алексиев и Филип Сантов.

„Саяна“ е четвърти с 38 точки, а Димитровград е седми с 29 т. На 18 ноември от 14:30 часа хасковлии приемат „Родопа“ (Смолян), а Димитровград гостува на „Секирово“ (Раковски).

В първите два мача от кръга в областната група паднаха общо 14 гола. На стадион „Младост“ ОФК „Хасково“ победи с 5:1 „Хеброс“ (Харманли). Гостите вкараха ранен гол, дело на Даниел Иванов, след което хасковлии обърнаха мача с две попадения на Ахмед Рамадан и по едно на Кирчо Крумов, Петьо Николов, Митко Палазов. Хасковлии са на второ място във временното класиране преди изиграването на останалите срещи от кръга в неделя.

Лидерът в класирането Свиленград се наложи като гост на „Любимец 2018“ със 7:1.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гуцата
Гуцата
11.11.2023 22:10 22:10

Саяна имат и втори отбор в същата регионална група, защо не пишете нищо за тях, защото за разлика от другите отбори в тази група от Хасково, те там развиват децата от школата?

Back to top button