Спорт

Силно представяне на гимнастичките на „Афродита“ на държавното първенство

Гимнастичките на СКЕГГ „Афродита“ с председател Яна Михайлова се представиха на Държавното първенство по естетическа и групова гимнастика, което се провежда в София.

Клубът участва с 4 отбора в различни възрасти. През първия състезателен ден играха най-малките гимнастички във възраст 6-8 г. – Ирем Адил, Калина Вълчева, Божидара Русева, Дилек Сали, Дилем Али, Ирина Топалова. Те се класираха на 4-то място.

След това се включиха останалите три отбора във възраст 10-12 г. и 12-14 г., като от клубното ръководство са много доволни от постигнатите резултати.

АфродитаВицешампионки станаха отборът във възраст 12-14 г. в състав Наталия Митева, Даная Иванова, Яна Александрова, Ивет Иванова, Маргарита Иванова, Жансет Борисова. Тимът е в този състав от повече от 2 години, през които преминаха през трудни, тежки и дълги тренировки, но с огромно желание и много ентусиазъм след златните медали, които спечелиха на Балканиадата това лято и сега успяха да се класират сред най-добрите.

АфродитаБронзови медали спечели 1-ви отбор 10-12 г. – Александра Димитрова, Хавин Исмаил, Зорница Радева, Кристияна Петкова, Виктория Кьосева, Стефани Шопова. След 6-то място, на което се класираха на Балканиадата по Естетическа гимнастика тази година сега те успяха да покажат, че са по-добри от тогава.

АфродитаБронзови медали в Международното класиране и 5-то място в Републиканското класиране за 2-ри отбор 10-12 г. в състав Пресияна Стоянова, Мелин Джамбаз, Ирем Бекир, Деяна Христова, Сесил Юсеин, Арзум Юсеин, Даниела Тодорова. В този състав момичетата са от 1 месец, през който работеха много и през двата състезателни дни дадоха максимума от себе си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button