Хасково

Обвиниха в опит за убийство 22-годишния, ударил с брадва хасковлия

Прокуратурата привлече като обвиняем в опит за убийство и задържа до 72 часа 22-годишния хасковлия, който на 12 ноември удари с брадва по главата 37-годишен мъж в квартал „Орфей“.

Haskovo.info припомня, че двамата мъже се скарали, след като седнали да пият алкохол. От прокуратурата уточняват, че първоначално те били разтървани от познати, а по-младият си тръгнал.

След малко обаче той се върнал и нападнал своя опонент, като го ударил с брадвата. Пострадалият беше настанен за лечение в МБАЛ – Хасково. Дрегерът на задържания е отчел 1.2 промила алкохол, а тестът за дрога – употреба на метамфетамин.

Разпитани са свидетели и е назначена съдебно-медицинска експертиза. Предстои Окръжна прокуратура – Хасково да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

37-годишен е с опасност за живота след удар с брадва в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button