Регион

Раздават по 5 кубика дърва на почиствалите бариерни прегради в Минерални бани

По 5 кубика дърва за огрев да получат участниците в почистването на бариерни прегради и маркиране на лесофонд през 2023 г. реши на второто си заседание новият общински съвет в Минерални бани, съобщават от общината.

На сесията беше избрана временна комисия за изменение и допълнение на правилника за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

Местните парламентаристи избраха временна комисия за определяне броя и състава на постоянните комисии в общинския съвет. Бяха внесени и проекторешения за заплатите на председателя на общинския съвет, кмета на общината, кметовете на населени места и възнагражденията на общинските съветници.

СесияПриет беше и годишен отчет за Общинската собственост за 2022 г. В края на заседанието местните парламентаристи отпуснаха финансова помощ от 500 лева за традиционното състезание по ориентиране, провело се в землището на село Сираково.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button