Хасково

Деца с акция за закупуване на храна за бездомните животни в Хасково

Деца и родители започнаха днес акция по купуването на храна за бездомните животни в Хасково.

Инициативата „Да спрем насилието“ е на Сиана Христова. Тя е била провокирана да помага на страдащите животни от публикация в Тик Ток.

С помощта на баща си Емил е направила плакати и ги е залепила в центъра на Хасково, за да покани дарители пред сградата на общината от 11:30 часа на 25 и 26 ноември.

БлаготворителностМомичето е ученичка в 5 клас в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Хасково. Сиана е подкрепена в благородната си постъпка от ръководството на училището.

Благотворителност
Сиана Христова

Сиана и други деца със своите родители се събраха по обяд пред сградата на кметството. Те купиха храната и я оставиха за бездомните животни в парка на квартал „Овчарски“.

БлаготворителностВ неделя по обяд те ще очакват пред общината хасковлии, които искат да се включат в инициативата. Идеята е акцията да се разрасне и редовно да се осигурява храна за бездомните кучета и котки в града.

Благотворителност

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Летящия холандец
Летящия холандец
25.11.2023 15:34 15:34

Спрете да храните бездомните животни, а отворете най-накрая шибания приют, като в нормалните европейски страни, а който има желание за домашен любимец, нека си осинови от приюта. Писнало ми е да се разминавам с глутници, да ме следват кучета из паркове и улици, като изляза с детето ми или с моето куче, както и да гледам грозни гледки по контейнери и куп селяндурщини. Бахти гетото умряло…

Last edited 5 months ago by Летящия холандец
Не съвсем.
Не съвсем.
25.11.2023 15:51 15:51
Отговор до  Летящия холандец

Виновни са тези които оставят кашончета наляво и надясно. Приюта работи, но вътре са незаинтересовани. Отмята някоя кастрация и до там.
Добре че ги хранят хората. Защото гладно бездомно куче винаги е по – лошо от нахранено бездомно куче.

КОРЕНЯК
КОРЕНЯК
25.11.2023 19:26 19:26
Отговор до  Летящия холандец

„хУландецо“ ти що не си фърчиш така към… и аз имам дом.любимец и аз се разхождам с него,но винаги имам в джоба си по нещо и за другите и ме чакат,без лай и т.н.Та ето за това иде реч „хУландецо“

Няма лошо
Няма лошо
25.11.2023 17:16 17:16

Нищо лошо не са направили децата, какво го обръщате пак на политики, кой от коя партия бил и тн. Caмо в България може под такава статия да ce пишат такива коментари…

Last edited 5 months ago by Няма лошо
КОРЕНЯК
КОРЕНЯК
25.11.2023 19:20 19:20

Хора вижте в Турция как е и се учете от там… А моят дядо навремето още казваше така- КОЙТО НЕ ОБИЧА ЖИВОТНИТЕ НЕ ОБИЧА И ХОРАТА…

Back to top button