Хасково

Автомобил блъсна момиче на пешеходна пътека в Хасково

Лек автомобил Форд блъсна следобед момиче на пешеходната пътека на булевард „Раковски“ до училище „Св. Иван Рилски“ в Хасково.

Ученичката в 5 клас на Спортното училище „Стефан Караджа“ се е прибирала след тренировка по хандбал, когато е станало произшествието.

Младата водачка на Форда не е успяла да спре навреме и е ударила момичето, което е откарано с линейка в Спешно отделение на МБАЛ – Хасково. Водачката не е употребила алкохол.

Според разказите на свидетели момичето и пресичало на червен сигнал на светофара. Предстои разследването да установи дали това е така.

КатастрофаНа местопроизшествието се събраха съотборнички на пострадалата хандбалистка, които плачеха. Сълзи се стичаха и по лицето на водачката.

Движението в района беше затруднено до отстраняването на леката кола.

По-късно от хандбалния клуб съобщиха, че момичето се е разминало само с охлузвания, но въпреки това ще остане за наблюдение в болницата.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аску ба артикь
Аску ба артикь
28.11.2023 18:06 18:06

Тия полицаи нямат ли етикет на поведение, само стойки и чалъми. Няма ли кой да им обясни,какви са тия пуснати коси,да не са на кафето в махалата. Нали точно те трябва да са пример на обществото?

Анонимен
Анонимен
28.11.2023 19:18 19:18
Отговор до  Аску ба артикь

MONEY TALKS! Другото е излишно за коментар… ;)

Янко Димитров
Янко Димитров
28.11.2023 20:05 20:05
Отговор до  Аску ба артикь

трябва да вземат пример от мен, най великия , най добрият сред добрите.

КОРЕНЯК
КОРЕНЯК
28.11.2023 20:25 20:25

Пешеходните пътеки в Х-во ги нямат за нищо,дали има пешеходец на пътеката или не няма значение ,тази вечер около 17.00ч.на пшех.пътека до кръговото накрая на РАКОВСКИ посока града , бях на средата на пътеката когато глупака така щеше да ме халоса че нямам думи.Автомобил с дясна дирекция,та порстотията и селянията нямат край.А иначе КАТ какво прави,навремето в натовареното време имаше УСИЛЕНИ наряди а сега ЧОБАНОВ си чеше гъзъ и не му е еня…

така е
така е
29.11.2023 9:19 9:19
Отговор до  КОРЕНЯК

Снимат си на ОМВ и това е . Скрити . Пък нека се блъскат всички в час пик. И има награда за най зле паркирала кола. Ще я дадем в края на годината!

Янко Димитров police dog K9
Янко Димитров police dog K9
29.11.2023 15:23 15:23

Катаджийката да ми падне само.
Ще се изпотим със нея.
Ако носи на много …. Само аз ще се потя

Back to top button