Регион

Оставиха в ареста митничаря, задържан с 15 кг. марихуана

Окръжен съд – Стара Загора остави в ареста 37-годишния митничар от ГКПП „Капитан Андреево“, задържан с малко над 15 кг. марихуана на стойност 300 365 лв.

Haskovo.info припомня, че мъжът, който е с чисто съдебно минало беше арестуван на 28 ноември на входа на Стара Загора. В багажника на колата му бяха открити пакетите с канабис.

Прокуратурата поиска постоянен арест за мъжа, а неговите защитници – по-лека мярка. Според съда може да се направи обосновано предположение, че митничарят е извършил престъплението, в което е обвинен и при по-лека мярка има опасност да се укрие или да извърши престъпление.

КанабисРазследването е в начален етап и предстои извършването на още процесуално-следствени действия, поради което мярка за неотклонение „задържане под стража“ е тази, която би изпълнила целите на закона, посочват от съда.

Определението подлежи на обжалване пред Пловдивския апелативен съд.

Хванаха 37-годишен митничар от Капитан Андреево с 30 пакета канабис

Прокуратурата повдигна обвинение на митничаря с дрогата от Капитан Андреево

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button