Спорт

Хандбалистите на „Асти“ са на финалите за Купата на България след 3 победи

Хандбалистите на хасковския клуб „Асти 91“ се класираха на финалния турнир за Купата на България при 16-годишните юноши.

Днес хасковската зала „Вълчо Даскалов“ в спортен комплекс „Спартак“ беше домакин на квалификационен турнир. „Асти“ беше в група „А“ с отборите на Кубрат, „Полюс-ТМ“ (Плевен) и Калиакра.

Момчетата на треньорите Антоанета Тенева и Константин Костадинов победиха последователно „Полюс-ТМ“ и Калиакра, а в решителната среща срещу Кубрат се наложиха с 33:27. Така треньорският тандем постигна най-големия успех засега за хандбала през новия сезон.

ХандбалФиналният турнир ще се проведе от 6 до 7 януари, като заявки за домакинство се подават до 20 декември. Хасково ще поиска да приеме финалните мачове.

ХандбалВ залата отново беше поставена дарителска кутия в помощ на 5-годишния Дани от Хасково, който страда от сарком на Юинг.

Дарителска сметка:
BG59STSA93000029517389
Даниел Антонов Златев
Сметка на мама Светла:
BG66FINV91501000047986
Paypal: help_daniel@abv.bg
Daniel Antonov Zlatev

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Niko
Niko
10.12.2023 22:59 22:59

Браво на момчетата и успешни мачове на финала

Back to top button