Регион

Намериха цигари и ментета в коли на магистрала „Марица“

19 600 безакцизни цигари и стоки на запазени търговски марки са иззели вчера димитровградските полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

В 18:30 часа на километър 35 на автомагистрала „Марица“ е проверен лек автомобил Фолксваген, шофиран от 42-годишен пловдивчанин. В колата с него са пътували 40-годишна жена, 16-годишно момиче и младеж на 21 г., всички от село Динк.

На различни места в купето на колата са намерени 14 620 къса цигари без бандерол, за които 40-годишната жена е признала, че са нейни. Открити са и 348 чифта чорапи с лого на защитена марка без разрешение на правопритежателя, оказали се собственост на младия мъж.

Половин час по-късно на магистралата полицейските служители спрели Мерцедес, управляван от мъж на 33 г. от село Бенковски, община Марица. Той бил придружаван от негов съселянин на 25 г. и 48-годишна пловдивчанка. От автомобила с протокол са иззети 4980 цигари, притежание на пътника.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button