Регион

Шофьор напъха над 3 кг. кокаин в якето си – ВИДЕО

Над 3 кг. кокаин са открити при проверка на товарен автомобил, шофиран от турски гражданин на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Турският камион пристигнал на изход на пункта на 14 януари. Товарният автомобил, пътуващ от Швейцария за Афганистан e cелектиран за щателна митническа проверка.

Под хастара на оставено в шофьорската кабина яке, митническите служители са открили три пакета, съдържащи бяло прахообразно вещество. При извършения полеви наркотест веществото реагирало на кокаин, а общото бруто тегло е 3240 грама на стойност 1 018 656 лева.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково. 38-годишният водач е задържан до 72 часа. Предстои да се внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button