Хасково

Недоволство срещу светофара на пътя Хасково – Димитровград

Недоволство, предимно в социалните мрежи се появи след обявена от Областно пътно управление обществена поръчка за монтаж на светофар на пътя Хасково – Димитровград при отбивките за новите магазини и Бирената фабрика.

Тази вечер след призив в социалните мрежи няколко души дойдоха на място. Сред тях беше бившият общински съветник Георги Пеев.

„Това не е протест, а апел към ръководството на АПИ да преосмислят решението на ОПУ – Хасково за монтирането на светофарна уредба на кръстовището. Става въпрос за международен път – целият трафик от Дунав мост до Маказа минава от тук, а през лятото движението е изключително интензивно. Поставянето на светофар е опасно и ще причини огромни тапи“, изрази опасенията си световният шампион по плуване за трансплантирани.

ПротестHaskovo.info припомня, че наскоро от Областно пътно управление обявиха обществена поръчка за монтирането на светофарна уредба, която временно да регулира движението до изграждането на кръгово, което инвеститорът на Ритейл парка каза, че би финансирал. От ОПУ посочиха, че трябва да се вземат мерки, защото много шофьори правят забранен ляв завой и така има риск от катастрофи.

ПротестНедоволните обаче се надяват поръчката да бъде отменена, а временно на опасния участък да бъде поставена мантинела, като колите обръщат на близките детелина и кръгово. Така е направено през отминалото лято в участъка с крайпътно заведение в района ва село Крепост.

Търсят фирма за монтаж на светофар пред магазините на входа на Хасково

АПИ: Слагаме светофар до Бирената, докато бъде изградено кръгово

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
янко димитров
янко димитров
17.01.2024 19:46 19:46

ако ми бяха казали щях да отида с джипа да затапя движението в протест.

Анонимен
Анонимен
17.01.2024 21:25 21:25

Долу светофара! Да на кръговото.

градски
градски
17.01.2024 21:25 21:25

Нищо той е свикнал сам да се явява на състезанията и да ги печели защото е сам.

Ухуру
Ухуру
17.01.2024 23:45 23:45
Отговор до  градски

Ти лично го качи и на 5900 метра в Африка.

Природолюбител
Природолюбител
17.01.2024 23:12 23:12

Май Георги Пеев му трябва трибуна. Нека остави държавните дела на знаещите и можещите, стига с тези негови изяви, това момче не може да спи ако някъде не се изяви???? Много му е болно, че вече няма заплата от Общинския съвет.

Демократа с тротинетката
Демократа с тротинетката
18.01.2024 6:29 6:29

търси поле за изява.

Пича с Москвича
Пича с Москвича
18.01.2024 8:16 8:16

Гошето е очукал кинтите и сега търси будали.

Back to top button