Хасково

Заловиха 8 мъже за кражби в Хасково и Димитровград

8 мъже са хванати за кражби през денонощието в Хасковска област, съобщават от полицията.

23-годишен е задигнал двата мобилни телефона на 42-годишен мъж, който бил в игрална зала в хасковския квартал „Орфей“. Младият мъж е направил самопризнания и е върнал откраднатото.

В хасковския арест са били и мъже на 30 и 18 г. Задържането им е станало след сигнал от 64-годишен мъж, че получил няколко съобщения на телефона си за неправомерно теглене от дебитната му карта. Той установил, че тя заедно с пин кодовете липсвали от колата му, където ги оставил. По-късно двамата мъже признали, че са изтеглили 1500 лв. и са върнали останалите непохарчени 900 лв.

В димитровградската полиция са пренощували петима мъже на възраст между 31 и 58 г., които приготвили за изнасяне чували с около 500 кг. алуминий от бившия завод за полиестерна коприна в града.

Вчера в региона са задържани и трима мъже за дрога. В Свиленград е проверена кола, шофирана от неправоспособна 22-годишна жена, в която пътувал и 39-годишен мъж. В автомобила са открити 5.6 грама канабис. 16 грама канабис е намерен в автомобила на 27-годишен мъж от село Момково.

В дома на 44-годишен мъж в Димитровград са намерени 3 грама метамфетамин и 30 грама амфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button