Спорт

Гришо допусна обрат и отпадна от Australian open

Григор Димитров приключи участието си на Australian open след загуба от световния №69 Нуно Боржеш в третия кръг със 7-6(3), 4-6, 2-6, 6-7(6).

Мачът започна добре за хасковлията, който спечели откриващия сет и имаше няколко брейкпойнта в началото на втория. Ниската ефективност по отношение на точките за пробив се оказа фатална за Гришо в двубоя, съобщава TennisKafe.com.

Българинът имаше и сетбол в тайбрека на четвъртия сет, в който пропиля аванс от 5-2, но не успя да се възползва от шанса си.

Въпреки поражението, Григор има основания да бъде доволен от началото на сезона си, след спечелването на титлата на турнира в Бризбейн. Следващият турнир в календара на Димитров е АТР 250 надпреварата в Марсилия (5-11 февруари), където към момента е трети поставен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button