Регион

Задържаха 34-годишен рецидивист за блудство с две деца

Хасковският окръжен съд задържа под стража 34-годишен мъж, обвинен в блудство с две деца.

Според прокуратурата в периода от декември 2023 г. до 14 януари 2024 г. в Димитровград той е блудствал с 5-годишната дъщеря на жената, с която живее. На 24 декември миналата година е посегнал и на 7-годишно момиченце, което е дошло на гости.

Съдът е приел наличието на обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност, като се предвижда наказание „лишаване от свобода“. Съществува и реална опасност да се укрие, тъй като е обвинен в извършване на тежко умишлено престъпление – блудство с две малолетни лица, извършено при условията на опасен рецидив, допълват от ХОС.

Обвиняемият е и многократно осъждан за грабеж, кражби, държане на дрога и за убийство, когато е бил непълнолетен. Той е характеризиран като изключително комбинативен, нагъл, агресивен и манипулативен. Злоупотребявал с алкохол, проявявал незачитане на всякакви правила и норми, както и неуважение към институциите в страната. Бил склонен да заплашва жалващите се срещу него хора. Имал е и добре развити престъпни връзки, които му позволявали лесно да се укрива, в това число в чужбина, допълват от съда в аргументите си за оставянето му в ареста.

Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
22.01.2024 15:27 15:27

Този трябва да бъде накълцан на парчета, бавно и славно затрит.

....
....
23.01.2024 7:45 7:45

Кой е този?🤔 Как се казва? Къде живее? Искаме снимки, моля!

Back to top button