Хасково

Кандидатстват за здравен медиатор и социални работници в Хасково

Процедура за подбор на здравен медиатор обявиха от Община Хасково.

Кандидатстването се осъществява на два етапа в един ден, непосредствено един след друг. Първият е преглед на представените документи, а вторият е провеждане на интервюта с одобрените кандидати.

Датата и мястото на провеждане на подбора ще бъдат обявени допълнително, след изтичане на срока за кандидатстване. Документи се подават от 23 януари до 23 февруари в деловодството на общината.

Необходимите документи за кандидатстване, изисквания към кандидатите, както и кратко описание на длъжността „Здравен медиатор“ са на интернет страницата на кметството. Образец на заявлението може да се получи и в деловодството на Община Хасково – Център за административно обслужване.

Междувременно в общината се провеждат още подбор за социални работници в Преходно жилище за деца от 15 до 18 г. и Центъра за обществена подкрепа, в който се търси и сътрудник социални дейности в социална услуга. Кандидатстването е до 26 януари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button