Регион

Задържаха боливийци с германски паспорти на Капитан Андреево

Боливийски граждани са задържани на ГКПП „Капитан Андреево“ при опит да влязат в България с германски паспорти, съобщават от МВР.

Половин час след полунощ днес на вход на пункта пристигнал автобус Мерцедес. В него пътували 39-годишна жена, 3-годишно дете и младеж на 19 години, които представили германски документи за самоличност.

При проверката граничният полицай се усъмнил в идентичността на тримата и те били отведени за контрол на втора линия. Служителите извършили експертни справки, при които станало ясно, че германските документи са истински, но не са на приносителите.

Незабавно последвала щателна проверка на багажа. В чантата на 59-годишна испанка, също пътуваща в автобуса, били открити истинските боливийски паспорти на тримата пътници, представили чужди документи.

Испанката и тримата боливийци са задържани в ГПУ-Свиленград. Детето е настанено в специализирано помещение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button