Регион

Хванаха шофьор на автобус с ментета и трима за дрога

Стоки с лого на защитени марки иззели снощи икономическите полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

В 23:30 часа заедно с колегите си от Свиленград те са проверили на ГКПП „Капитан Андреево“ автобус Мерцедес, шофиран от 21-годишен турски гражданин. В багажа на водача са намерени 3740 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Стоките – парфюми, спортни обувки и текстил са предадени на разследващите с протокол по образуваното досъдебно производство.

Двама са били в димитровградския арест за държане на дрога. В дрехите на 19-годишен младеж е открит плик с 1.5 грама канабис, а в 43-годишен мъж от село Добрич са намерени 10 грама марихуана.

22-годишен мъж е задържан в Харманли, защото е шофирал Ауди след употреба на канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Даниел
Даниел
30.01.2024 10:38 10:38

Световните маркови акули вкараха младите (основно) в маркова зависимост! После имало ментета… Ще има! Държавата безплатно защитава интересите им, узаконени от слугиски управляващи!

Back to top button